Vuurtekeningen en rupsjenooitgenoeg

img_5645

Oktober vloog voorbij en inmiddels is het weer half november. Omdat mijn gezin voor mij de eerste prioriteit krijgt, merk ik dat tijd voor bloggen er de laatste weken bij in schiet. Vrijdag is mijn blogdag, als er tenminste geen andere dingen zijn. En dat was de afgelopen weken nogal eens. De ene vrijdag waren de kinderen vrij in verband met een studiedag op school, toen kwam de herfstvakantie. Vervolgens was ik op vrijdag weg, omdat ik met vriendinnen naar een vrouwenconferentie ging (wat overigens superfijn was, een aanrader!). De vrijdag daarna was een kind ziek en de vrijdag daarna vroeg een buurvrouw of ik kwam koffiedrinken… Tja, en dan zijn er zomaar weer heel wat vrijdagen voorbij gevlogen. Het is niet anders. Bloggen doe ik voor mijn plezier erbij en soms past dat even niet in het gezinsritme.

Vandaag maak ik een kort fotoverslagje van de afgelopen weken. Na de bruiloft van mijn zusje hadden we nog wat sterretjes over. We maakten daarmee vuurtekeningen in de lucht. Door een extra lange sluitertijd te gebruiken, krijg je dit resultaat. :). Een erg leuk recept om met elkaar als gezin een hoop plezier te maken. (Zie bovenstaande foto.)

img_5622

Lekker chillen op zaterdagmorgen. Onze J. geeft hier de hamster van M. wat aandacht.

img_5728

We gingen met de trein (al een avontuur op zich!) naar het kinderboekenmuseum in Den Haag. Een heel leuk interactief museum met onder andere een reuze rupsjenooitgenoeg. Eigenlijk zijn onze kinderen daar al te groot voor, maar ze konden de verleiding niet weerstaan om er doorheen te kruipen.

img_5733

En hier is onze vlinder :).

img_5718

En onze lettervreter uit groep 3.