Verjaardagsfeestje van onze 10-jarige

Vorige week was het dan eindelijk zover. Onze dochter werd tien jaar. En wat bleek: 10 worden is nog net zo’n feest als 4, 5 of 6 jaar worden. 🙂 Wat zag ze er naar uit. En een feestje werd het!

In ons gezin hebben we inmiddels heel wat verjaardagstradities gevormd. Ik bak altijd een taart, de jarige mag kiezen welke. We versieren de hele woonkamer uitbundig. En ’s morgens beginnen we met een heerlijk ontbijtje op bed: afgebakken broodjes, een lekker toetje, een lekker sapje. Mjammie! En we zongen haar uiteraard toe en ze kreeg cadeautjes. LEGO-Friends is nog steeds favoriet, daar kan ze eindeloos mee spelen. Dus daar kreeg ze iets nieuws van en van haar broertje een tekenboek.

Daarna natuurlijk naar school, met een traktatie voor de kinderen en voor de leerkrachten. Ook altijd weer een karweitje om iets leuks te bedenken en te maken. Maar het is weer gelukt. Lang leve pinterest voor het opdoen van ideetjes.

 

’s Middags uit school vierden we haar verjaardagsfeestje met tien vrolijke kinderen in een afgehuurde gymzaal. Daar deden we spelletjes en uiteraard gingen we ‘apekooien’. Na afloop aten we frietjes thuis en daarna brachten we de meiden (en één jongen) weer naar huis.

De dag daarna vierden we het feest gewoon weer verder met familie en werd ze enorm verwend. Het was gezellig en zondag rustten we uit van alle festiviteiten . Ze kan er weer een jaar tegenaan!