Tand eruit!

IMG_4785 Dat kleintjes groot worden, weten we al lang natuurlijk. Je wordt nog eens extra met je neus op de feiten gedrukt als de tandenwiebelfase zijn intree doet. Vorige week bereikten we weer een mijlpaal. De eerste tand van J. is eruit. Apetrots is het mannetje, met zijn ‘frietgat’. ’s Morgens in de vroegte moesten eerst opa en oma wakker gebeld worden om het grote nieuws te vertellen. Sorry, mam 🙂

IMG_4779

En natuurlijk moet die tand ook bewaard worden, dus ik kocht bij www.marlijnpoppendijn.nl een leuk tandendoosje, dat ook nog eens superleuk verpakt werd verzonden. Daar hou ik van, van die leuke extra’s.

De afgelopen weken waren gevuld met allerlei activiteiten en hebben we genoten van het voorjaar dat nu echt is aangebroken. M. kookte zelf (!) groentensoep voor familie die kwam eten.

IMG_4747

We aten voor het eerst een broodje buiten.

IMG_4728

De zomerjassen hangen aan de kapstok, de zomerkleren zijn gekocht. Pff, wat een klus is dat altijd weer. Zeker voor onze dochter. Ze heeft smaak, dat moet gezegd worden. Maar ze is ook eigenwijs :), wat dus met name betekent dat ze graag haar eigen kleren uitzoekt. Het kostte wat moeite om kleren uit te zoeken die binnen het budget pasten én leuk zijn, maar het is gelukt.

IMG_4769

Ook voor J. hebben we weer een mooi gevulde kast liggen. Ik ben blij dat het weer achter de rug is. Ook al is het natuurlijk een luxe-probleem dat ze zoveel te kiezen hebben en dat we uberhaupt ieder seizoen kleren kunnen kopen voor ons kroost…

IMG_4760

Nog een weekje en dan is hier de meivakantie, daar zien we naar uit!

IMG_4732