Retro aankleedpoppen – kleurplaat

Aankleedpop

Papier: ik ben er dol op. Vroeger verzamelde ik al allerlei papiertjes, met mooie kleuren en patronen. Ik knutselde graag. Maar ik was zo zuinig op mooie papiertjes dat ik ze altijd bewaarde voor het ultieme knutselproject. Met als resultaat dat ik jaren later mijn mooie papiertjes nog steeds onaangeroerd terug vond. Dat doe ik nu anders en ik stimuleer mijn kinderen vooral om alle mooie papiertjes gewoon lekker te gebruiken. Dus ik heb besloten dat mijn kinderen ook mijn FLOW’s mogen verknippen, ook al doet dat een beetje pijn ;)… Ik kan erg genieten van retro-plaatjes en aankleedpoppen. Op internet zijn heel veel mooie plaatjes te vinden. Vandaag plaats ik daarom een paar van deze aankleedpoppen op mijn blog en een link naar een kleurplaat om zelf mooie popjes van papier te maken. Leuk om samen met kinderen te doen (of lekker zelf, in je eentje). De kleurplaat vond ik op deze website.

aankleedpop Aankleedpopje