Feestweek

IMG_4497

Het was me het weekje wel, vol vrolijkheid en feestjes want onze dochter werd 9 jaar. Jarig zijn is leuk, maar ook altijd een beetje ingewikkeld. In elk geval voor onze kinderen. Want al die aandacht, drukte en cadeaus: die zijn niet altijd makkelijk te hanteren. Er is dan ook (weer) een traan gevallen. Volgens mij is er nog geen verjaardag voorbij gegaan zonder tranen. Maar toch kunnen we na afloop van deze week zeggen: het was leuk!

IMG_4417

Op je verjaardag krijg je ontbijt op bed. Broerlief had goed meegeholpen met het klaarmaken van het ontbijt. Ons meisje leest een brief die wij voor haar negende verjaardag schreven.

IMG_4413

En uiteraard kreeg ze een cadeau. Ze wilde graag een SpaceScooter. Maar dat was ver boven het budget dat we normaal uitgeven voor een verjaardagscadeau. We hebben het haar voorgerekend dat ze dit alleen kon krijgen als ook het geld van haar opa’s en oma’s erbij gelegd werd. En dat ze dan dus verder geen grote cadeaus zou krijgen. Dat vond ze goed, want ze wilde het zó graag!

Op school trakteren. Ik maakte ongezonde snoepprikkers voor de kinderen en voor de juffen en meesters een ingepakte kaars (januari hè, dan lijnt iedereen :))

IMG_4431 IMG_4429 IMG_4433

En ’s middags het kinderfeestje. Wat een feest!

IMG_4445 IMG_4447

Zaterdagmorgen vierden we nog een feestje voor familie en ’s middags hadden we met de andere kant van de familie een borrel. Allemaal supergezellig, maar we waren wel errug aan een rustdag toe. 🙂 Moe en voldaan kijken we terug op deze week.

IMG_4474