Binnenkijken in het kleinste kamertje

Eén van mijn guilty pleasures is het onbeschaamd binnengluren bij andere mensen. Om mijn schuldgevoel af te kopen, geef ik jullie ook de gelegenheid om bij mij binnen te kijken. 🙂 Vandaag laat ik zien hoe bij ons nummer 100 eruit ziet. Welkom!

IMG_4004

Bij de sanitairwinkel kocht ik brocante accessoires. De wc-rohouder kocht ik eerder al via een webwinkel, waarvan ik de naam ben vergeten.

IMG_3998

Lang leve de #hema, daar kocht ik het draadmandje, het zeepje, het kaarsje en de geurstokjes. Het autootje komt uit de voorraad speelgoed waar mijn man vroeger mee speelde. 

Het pedaalemmertje is van #brabantia. 


Het toilet is door de vorige bewoners van ons huis heel netjes opgeknapt, alleen de tegeltjes waren niet helemaal mijn smaak. Dat heb ik opgelost door met plakplastic een nieuw tegelrandje te maken. Gekocht bij www.kleurmijninterieur.nl.
IMG_4009

IMG_4010