Binnenkijken in de jongenskamer

Deze keer wil ik jullie meenemen naar onze jongenskamer.  Voor onze J.ongen (2010) hebben wij een stoere kamer ingericht. Kijk je mee?
IMG_4072

 

Oude en nieuwe dingen staan een beetje door elkaar heen op deze kamer. Het witte krukje kocht ik in een webwinkeltje en het zitvlak schilderde ik geel. De witte stoel komt uit het interieur van mijn oud-tante. Het kussen op de stoel haakte ik zelf. Het tafeltje is een vondst op marktplaats. Het stoeltje is zo’n eenvoudig schoolstoeltje, het heeft alle kleuren van de regenbook al gehad en is nu dus groen 🙂
 IMG_4077

Deze speelgoedkist scoorde ik bij de Kwantum en je ziet nog net een randje van het kleed dat ik haakte met Hoooked Zpagetti. 

 

Het groene kastje komt uit een bouwmarkt. Ik verfde het groen en kocht er leuke knopjes bij (die al met al duurder waren dan het hele kastje heeft gekost…). 

Een stoere Dino voor mijn kleine man. 
IMG_4089 
En wat voertuigen om het af te maken… Onze J.ongen heeft hier niet superveel mee gespeeld, maar als decoratiemateriaal doet dit prachtige materiaal van Bruder het ook erg goed.