Armbandje haken voor Koningsdag

IMG_4835

De meivakantie is aangebroken: even twee weken lekker vrij voor de kinderen. Ikzelf moet nog wel een paar dagen aan de slag. Maar als de kinderen niet naar school hoeven, is het toch meer ontspannen. Geen gehaast om op school te komen, even geen huiswerk. Heerlijk.

IMG_4795Afgelopen vrijdag hadden de kinderen koningsspelen op school en komende woensdag gaan wij als het weer mee zit traditiegetrouw ballonnen oplaten en met versierde fietsen door het dorp rijden. En uiteraard naar de kleedjesmarkt. Koningsdag oude stijl, zeg maar 🙂

IMG_4788

Ik vond het leuk om voor de kinderen en mezelf een armbandje in stijl te haken. Het patroon vond ik op de (oude) weblog van By Claire. Binnen een half uur had ik drie armbandjes gehaakt 🙂  Kijk, daar hou ik van. Het haakpatroon is eenvoudig, leuk om snel een koningsdagarmbandje te maken. Misschien haak ik later nog eens wat armbandjes in andere kleuren.

IMG_4839